Onderhoud & Reparatie

Jachten hebben onderhoud nodig. Door het plegen van goed onderhoud wordt uw vaarplezier en uw veiligheid vergroot. Stel onderhoud daarom niet uit. Met onze kennis en ervaring houden wij uw kostbare jacht in topconditie tegen een scherpe prijs!

Wij voeren reparaties en onderhoud uit in eigen beheer. Als hoofdaannemer schakelen we indien nodig een technisch specialist in die uw schip op de beste manier kan behandelen.

Voor de volgende onderhoudswerkzaamheden kunt u bij ons terecht:

Ramen

Na verloop van tijd gaan de ramen van uw jacht vaak lekken. Wij kunnen nieuwe ramen leveren of de oude herstellen, zodat ze weer 20 jaar mee kunnen:

  • Kunststoframen, op maat gemaakt.
  • Aluminium ramen van diverse merken. Zowel plaatsen als het herstellen met nieuwe rubbers.

Stootrubber

Wij kunnen na genoeg al uw gewenste stootrubbers verkrijgen, ook oudere soorten:

  • Standaard stootrubber.
  • Op maat gemaakt stootrubber.

Schilderen

Wij schilderen uw boot met de hand bij ons in de hal of op locatie. Wij kunnen gebruik maken van diverse duurzame lakken:

  • Romp en dek schilderen.
  • Het opnieuw kleuren van uw houten interieur.
  • Het opfrissen van uw gehele interieur.

Electra

Na verloop van tijd komen er storingen in de bedrading en apparatuur door kortsluiting of ouderdom. Soms ligt een eenvoudige oplossing voor handen. Wij helpen u hierbij, door het oplossen van uw probleem of het vervangen van uw electra.

Gas

De meeste branden ontstaan niet door de motor, maar door uw gasinstallatie. Laat om de twee jaar uw installatie nakijken, controleren en herstellen om brand te voorkomen.

Timmerwerkzaamheden (interieur & exterieur)

Wij voeren al uw scheepstimmerwerkzaamheden uit. Denk aan het vervangen van verrotte delen, het veranderen van je interieur en indeling. Alles wordt uitgevoerd door onze specialist.

Stoffering

Wij zijn de specialist in het (opnieuw) stofferen van uw jacht en leveren onder andere de volgende producten:

  • Wand- en plafond stoffering. Uw wanden en plafondbekleding als nieuw. Met ons vinyl en boottapijt heeft u weer een kwalitatief hoogwaardig interieur met bijbehorende uitstraling.
  • Kussens
  • Zomer- en wintertenten en -kappen.

Vaarklaar en winter-klaar maken

Uw jacht is onderhevig aan de weers- en seizoensinvloeden. Elk seizoen kent zijn eigen voorbereidingen en vraagt het juiste onderhoud aan uw jacht. Zorg dat u voorbereid bent in elk seizoen.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Diensten

Refit

Refit

Onderhoud & reparatie

Onderhoud & reparatie

Verkoop - Beaver

Verkoop - Beaver

Hulp bij aankoop & verkoop

Hulp bij aankoop & verkoop